HTML

makuly székely

Csak úgy, ami jön.

Friss topikok

  • Murderface: Lehet, hogy a Berceanu csávó szereti az AC/DC-t, azért találták meg a "bűnösöket" ilyen hamar :) (2010.06.17. 20:18) Repülő utászok

Linkblog

Dugni az Oltot

2010.06.30. 19:38 ámokfúró

Ki gondolta volna, hogy az árvíz egészen másképp néz ki a helyszínen, mint ahogy az a tévéből látszik? Márpedig tényleg más fíling tökig állni a barna vízben, és egészen más dolog a tévé előtt szotyizni. A korszakalkotó felfedezést maga a román kormányfő közölte, és rögvest elrendelte, hogy az összes miniszter tüstént húzzon ki a helyszínre.

 
Napok óta mossa a víz Romániát, a kiadós esőzések miatt megáradt folyóvizek, a helyoldalakról lezúduló özönök eddig 22 embert öltek meg, 7000 embert evakuálni kellett. Sok száz házat elmosott a víz, utak, hidak rongálodtak meg, a közúti és vasúti forgalom helyenként akadozik. Ez így megy már napok óta.
 
Kellett is néhány nap ahhoz, hogy Emil Boc kormányfő is felfigyeljen a sztorira. A bányászbéka segge alatt álló népszerűségén egy helyszíni szemlével próbált javítani. El is vitette magát valamelyik árvízsújtotta térségbe, hogy kitartó hümmögéssel biztassa a kétségbe esett embereket. A terepről visszatérve bejelentette, a helyszínen járva megállapította, hogy az árvíz nem olyan, mint ahogy a tévében látszik. Welcome to the real world, baszd meg!
 
Boc elrendelte, hogy az összes minisztere menjen ki, akárcsak ő maga, és tekintse meg a helyszínen az árvizet. Arra sajnos nem tért ki, hogy mi a faszt csinálhat a kulturális tárca vezetője a rekordhozamot produkáló Prut mellett, vagy a Székelyföldet áztató Olt partján ácsorogva. Homokzsákot nem fog cipelni, egyrészt ő nem olyan, másrészt meg arra ott vannak a népek. Addig is míg eldől, a kedves urak és hölgyek mit is tehetnének, bátorkodnék javasolni, hogy a népek dugjanak velük Oltot.

 

Szólj hozzá!

Címkék: árvíz kormányfő

A bejegyzés trackback címe:

https://makuly.blog.hu/api/trackback/id/tr472121502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása