HTML

makuly székely

Csak úgy, ami jön.

Friss topikok

  • Murderface: Lehet, hogy a Berceanu csávó szereti az AC/DC-t, azért találták meg a "bűnösöket" ilyen hamar :) (2010.06.17. 20:18) Repülő utászok

Linkblog

Drift, csajok, villanyoszlop

2019.04.16. 18:27 ámokfúró

Nem maradt visszhang nélkül a legútobbi gumiégetős autós ügyességi verseny Csíkszeredában. Egyrészt nem is maradhatott, mert a fél város levadult a zajtól, másrészt nem sok hiányzott a kéretlen tűzijátékkal feldobott gázszünetig.

Kevés híja volt, hogy az egyik kivert lámpaoszlop egy gáznyomás-szabályozóra dőljön. Ha ez bekövetkezik, akkor a jobbik esetben néhány órát gázszolgáltatás nélkül marad a környék. A rosszabik esetben pedig berobban a gáz – állítja egy szakember a Székelyhonon.

https://www.facebook.com/tamas.saftencu/videos/2293374970935966/

Nem történt katasztrófa, nem aludt ki a gázégő a vasárnapi húsleves alatt, a környéket sem rázta meg robbanás, úgyhogy nyugi.

De azért már tényleg ideje volna más helyet találni ennek a gumicsikorgató hóbortnak. Az egy dolog, hogy a motorsportok veszélyesek, na jó a többi is, talán a sakk kivételével, ám mégse lakóépületek szomszédságában kellene megmutatni, hogy ki a driftelés királya a faluban.

Mondjuk, a pilóták és rajongóik dobják össze magunkak az árát és építsenek egy pályácskát valahol a város szélén.


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny baleset drift

A bejegyzés trackback címe:

https://makuly.blog.hu/api/trackback/id/tr9814768080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása