HTML

makuly székely

Csak úgy, ami jön.

Friss topikok

  • Murderface: Lehet, hogy a Berceanu csávó szereti az AC/DC-t, azért találták meg a "bűnösöket" ilyen hamar :) (2010.06.17. 20:18) Repülő utászok

Linkblog

Mitisírnak – morzsák a romániai sajtóból

2010.06.11. 09:05 ámokfúró

Látszólag kitört a béke Szőke László és az udvarhelyi maffia egyes tagjai között. Az újságíró a székely kisváros nehézfiúi ellen indított hadjáratot, alaposan felkavarva az indulatokat. A sok basztatással, szaftos fenyegetésekkel fűszerezett történet most azzal folytatódik, hogy az egyik jógyerek mintha tűzszünetet kérne. És mintha ezt Laci sem bánná.
 
A 22 kilőhető medvéből csak 17-et terítettek le a vadászok, a válság ezt az iparágat is odavágja. Pedig van bőven mackó a Hargitán – jelenti a Hargita Népe.
 
A román kormány ívben szarja le az RMDSZ regióátszervezési tervezetét – válaszolta a belügyi és közigazgatási miniszter egy székelyföldi román politikus kérdésére. A történetről beszámoló Háromszéknek van még egy jó sztorija: a fő kormánypárt egyik helyi bohóca elégedetlenségének adott hangot, amiért a megszorítások elleni sepsiszentgyörgyi tiltakozások zöme románul zajlott, noha az RMDSZ is tagja kormánykoalíciónak.
 
A Szabadság arról ír, hogy a néhány román EP-képviselőnél kiverte a biztosítékot, hogy Tőkés Lászlót az EP alelnökévé jelölték.
 
Románia lakossága leginkább a tűzoltókban bízik – derül ki abból a felmérésből, amelyet a Krónika szemléz. A lista alján természetesen a politikusok szerepelnek.
 
Egy nappal a román államfő bejelentése előtt értesült a 25 százalékos bér és 15 százalékos nyugdíjcsökkentésről – vallotta be a pénzügyminiszter. Sebastian Vlădescu egy tévéműsorban szólta el magát, megerősítve a gyanút, hogy Romániát nem a kormány, hanem az elnök irányítja. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://makuly.blog.hu/api/trackback/id/tr192073473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása