HTML

makuly székely

Csak úgy, ami jön.

Friss topikok

  • Murderface: Lehet, hogy a Berceanu csávó szereti az AC/DC-t, azért találták meg a "bűnösöket" ilyen hamar :) (2010.06.17. 20:18) Repülő utászok

Linkblog

Romániába szökött két magyar

2010.09.23. 15:03 ámokfúró

 

Őrizetbe vett a román határőrség két magyar állampolgárt, akik a zöldhatáron keresztül jutottak be Romániába. A 21, illetve 25 éves személyek ellen büntető eljárást indítottak, és átadták őket a magyar hatóságoknak. Eddig a hír, amit az Agerpres a Szatmár megyei határőrség csütörtöki közleménye alapján leadott. Ez így szép és jó, már csak azt kéne tudni, hogy miért éppen a román határt sértegette ez a két pofa.
 
Lehet, hogy a két szerencsétlen fordítva tartotta a térképet, s Nyugat helyett Keletnek indult, aztán egyszercsak belebotlott ebbe a páratlan tengerparti országba. Arra gondolni sem merek, hogy menedékjogért jöttek volna át, hiszen Magyarországon egy ideje kitört a közbiztonság meg a jólét, épeszű magyar ember azóta jól érzi magát a bőrében. Bármiért is jöttek át, a román határőrség éberségén nem tudtak kifogni. Ionicaék ugyanis mindig szúrós szemmel figyelik a magyar határt, sosem lehet tudni, hogy a hun horda mikor jön vissza Erdélyért. És lám itt is volt két kezdő kém, akik pár méter után már le is buktak.
 
Románia közepén élve boldogan konstatálom, hogy a nyugati határt komolyan védik Ionicaék, ide aztán a magyar kéz be nem teszi a lábát mégegyszer. Már csak az volna jó, ha a román határőrség hasonló erővel koncentrálna a keleti határszakaszokra is, mert az utcákat elnézve az az oldal eléggé huzatos.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar román határ

A bejegyzés trackback címe:

https://makuly.blog.hu/api/trackback/id/tr582318056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása