HTML

makuly székely

Csak úgy, ami jön.

Friss topikok

  • Murderface: Lehet, hogy a Berceanu csávó szereti az AC/DC-t, azért találták meg a "bűnösöket" ilyen hamar :) (2010.06.17. 20:18) Repülő utászok

Linkblog

Hiánypótlás

2010.06.14. 16:42 ámokfúró

Épül a Székely kapuk útja Hargita megyében. Íme egy újabb turisztikai hókuszpók, aminek hallatán turisták ezrei fognak a Székelyföldre tódulni. Ez az elmélet. A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy a Székelyföldön minden van, csak rendes műút nincs.
 
Hargita megyében egyik új út éri a másikat. Készül a Borvizek útja, épül a Gyümölcsút, és már alapozzák a Székely Kapuk útját. Mielőtt azt hinné valaki, hogy normális közlekedésre alkalmas úthálózatokról van szó, elárulom, ezek valójában csak turistaútvonalak. Nem készül semmilyen út, legfeljebb régi ösvényeket tisztítanak meg a burjánoktól, vagy a kátyús műutak mellé helyeznek ki fél tucat táblát, nyomtatnak néhány plakátot, és kész, az agytrösztök szerint máris düböröghet a turizmus. Bár csak ilyen egyszerű lenne. A turista viszont egy köcsög állat. Tisztességesen megépített aszfaltutat, használható repteret, normálisan megközelíthető célpontokat, tiszta és megbízható szálláshelyet, satöbbit követel. Először talán ezekről kellene gondoskodni, a parasztvakításon ráér később gondolkodni.

Szólj hozzá!

Címkék: turizmus székelyföld

A bejegyzés trackback címe:

https://makuly.blog.hu/api/trackback/id/tr512081180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása