HTML

makuly székely

Csak úgy, ami jön.

Friss topikok

  • Murderface: Lehet, hogy a Berceanu csávó szereti az AC/DC-t, azért találták meg a "bűnösöket" ilyen hamar :) (2010.06.17. 20:18) Repülő utászok

Linkblog

Rongyosra verték a székely keresztapát

2010.10.01. 13:54 ámokfúró

 

Alaposan helyben hagyták a csíkszeredai alvilág egykori vezetőjét, a notórius Csibi Istvánt. Az egykor az egész környéket terrorizáló figura nemrég szabadult az előzetes letartóztatásból. Csütörtökön sátorba költözött és éhségsztrájkba kezdett független igazságszolgáltatást követelve. Péntek reggelre ismeretlenek verték félholtra.
 
Csibit nemrég helyezték szabadlábra, és azóta vagy játssza a hülyét, vagy tényleg bekattant. Nem beszél senkivel, csak néz a szúrós tekintetével, csakhogy most senkinek sem megy tele a nadrágja tőle. A régi szép időkben az eszelős pillantásától mindenki becsinált, jobb esetben csak a fél fogsorát verték ki a nehézfiai azoknak, akiket ő szemmel meggurucsázott. Azóta a kommandósok kétszer vitték fogdába, majd börtönbe. Jogerős ítélet nélkül ült kábé négy évet, összesen. Belakta a fél Románia rohadtabbnál rohadtabb celláit. A pletykák szerint a második turnus alatt megpróbálta megöngyilkolni magát, aztán éhségsztrájkolt, amit kényszertáplálással kezeltek a smasszerek, majd lázítani próbálta a többi rabot stb. Lefoglalta magát, nem tétlenkedett odabenn, makulykodott rendesen. Napokkal ezelőtt kiengedték a Colibasi-i börtönből, ahonnan gyalog indult világgá, ihun a videó erről. Hogy, hogynem hazatért Csíkszeredába és egy darabig kussolt. Aztán a tettek mezejére lépett. Elment szépen a zsögödi lovardába, amely valamikor az övé volt. Mára csak a lovak maradtak a tulajdonában. Bészólt hát a kapun, hogy jött a lovaiért. Szépen kivezette az állatokat az istállókból az országútra majd közéjük csapott, hogy gyí lovacskák, senkit sem szabad bezárva tartani. Azt is mondják a népek a pletykapadon, hogy valamelyik Mercedesével felment egy dombtetőre, az autót pedig a mélybe taszította. Csütörtökön pedig úgy döntött, hogy egyet éhsésztrájkol. Egykori cégbirodalma oroszlános kapuja mellett sátrat vert, és magára aggatta hogy: „Éhség sztrájk egy: független, szeméjtelen, nem részrehajló igazságügyért”. Következő nap hajnalán már a helyi kórházban ápolták, rendes verést kapott. Feltehetően nem az egy függő, személyes és részrehajló igazságügy csapott oda neki va’egyszer a pufájába. Hát így múlik el a világ dicsősége, vagy hogy mondják ezt Csíkszentdomokoson.
 
És akkor íme egy kis konteó: első látásra mindenki a régi áldozatok között keresné a támadókat, mert az hétszentség, hogy több embert veretett félhülyére, mint ahányszor azt le lehetne verni rajta. A rossz nyelvek szerint inkább arról lehet szó, hogy egykori emberei figyelmeztették a maguk módján. Csibi amíg a sitten hámozta a pityókát egykori verőlegényei közül néhány rátette a kezét a birodalmára, már ami a strómanok nevén volt. Most pedig egyáltalán nem díjaznák, ha Csibi bármire is – legyen az luxusautó, villa, üzlet – igényt tartana. Most egy darabig biztosan nem fog. Csak jó volna tudni, hogy tényleg megveszett a rácsok mögött, vagy csak játssza a hülyét, hogy megússza azt a féltucatnyi pert, ami folyamatban van ellene gyilkossági kísérlet, szervezett bűnözés, adócsalás és egyéb mókák miatt. Ha nem golyózott be, akkor látványos éjszakák várnak még Csíkszeredára, a zúzmarás fenyőket a lángoló autók meleg fénnyel fogják megvilágítani.

 

Szólj hozzá!

Címkék: alvilág székely istván csibi

A bejegyzés trackback címe:

https://makuly.blog.hu/api/trackback/id/tr122337134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása