HTML

makuly székely

Csak úgy, ami jön.

Friss topikok

  • Murderface: Lehet, hogy a Berceanu csávó szereti az AC/DC-t, azért találták meg a "bűnösöket" ilyen hamar :) (2010.06.17. 20:18) Repülő utászok

Linkblog

Hibrid Dacia

2010.06.14. 13:46 ámokfúró

Hamster névre keresztelték a Dacia hibrid meghajtású tanulmányautóját, amelyről egy internetes fórumon jelentek meg képek. A román gyártónak a hivatalos álláspont szerint semmi köze a modellhez.
 

A hírek szerint a prototípust a pitesti egyetem diákjai tervezték, a Sandero Stepway alvázára. A képek a hét végén jelentek meg egy fórumon. A Dacia hivatalos álláspontja szerint nem új modellről, hanem egyetemisták projektjéről van szó, amihez az autógyárnak semmi köze. Az egyetem egyik illetékese a bukaresti Adevărul című lapnak azt nyilatkozta, hogy a jármű működőképes, csak most éppen darabokra szedve áll. Elárulta azt is, kétféle erőforrás jár hozzá: benzines és elektromos motor. A járművel kapcsolatos technikai adatokkal azonban nem szolgált. 

Szólj hozzá!

Címkék: autó dacia

A bejegyzés trackback címe:

https://makuly.blog.hu/api/trackback/id/tr932080841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása