HTML

makuly székely

Csak úgy, ami jön.

Friss topikok

  • Murderface: Lehet, hogy a Berceanu csávó szereti az AC/DC-t, azért találták meg a "bűnösöket" ilyen hamar :) (2010.06.17. 20:18) Repülő utászok

Linkblog

Előbb-utóbb úgyis kiderül

2019.04.16. 18:33 ámokfúró

Bemosott Gyarmati Zsolt múzeumigazgatónak az Átlátszó Erdély, az igen hosszú, de cseppet sem unalmas írásból kiderül egy s más. Például, hogy miként bánik a beosztottjaival.

Nem kis poén, hogy noha nem is kellett volna kiírni a versenyvizsgát a Csíki Székely Múzeum igazgatói tisztségére, a csíkszeredai városháza néhány pillanatig mégis eljátszott magában a felelős finanszírozó szerepével, és meghirdette az állást. Hogy aztán komplett hülyét csináljon magából. Nem foglalom össze az egész anyagot, azzal szenvedjen az értő közönség, mindössze azt ragadom ki, ami engem külön dühít.

Az írásban beadott dolgozat egy részét Gyarmati Zsolt egyértelműen máshonnan kopizta össze. Sötét barmoknak nézte az értékelő bizottság tagjait. Mint kiderült, neki van igaza. Vagy ott van a múzeum képletesen Ott rohadjon, ahol van címkével jelölt gyűjteményének helyzete. A térség értékeit hagyja szarrá menni a sztárigazgató, aki mellesleg elég suttyó a beosztottjaival szemben, mi több a bérekre vonatkozó jogszabályokat elég viccesen ülteti gyakorlatba. Sebaj, majd egy fasza magyarországi kölcsöntárlattal feledteti a kétes dolgait.

Szólj hozzá!

Címkék: Csíkszereda Átlátszó Csíki Székely Múzeum

A bejegyzés trackback címe:

https://makuly.blog.hu/api/trackback/id/tr3614769004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása